Как Асен Вапцаров завладя Супербоул 2020

0
Синът на Къци Вапцаров предизвика фурор отвъд Океана
Синът на Къци Вапцаров предизвика фурор отвъд Океана Видео: NOVA

Отминаващата седмица ще запомним и с едно от най-големите събития в света на спорта и шоубизнеса – Супербоул . Мнозина още говорят за двете латино диви – Шакира и Дженифър Лопес, които взривиха публиката с музика и танц.

Фурор отвъд Океана предизвика и синът на Къци Вапцаров – Асен. За първи път българин участва в създаването на музиката за реклама на Супербоул. А негови учители са създателите на музиката на големи блокбъстъри като "Игра на тронове", „Карибски пирати”, „Властелинът на пръстените”, предава NOVA.

Животът ми се промени към по-добро. Най-важното е, че бях дълбоко благодарен, че бях част от това голямо събитие. Голям кеф”, споделя Асен.

Около Коледа се видях с Пенка Кунева. Тя ми разказа, че е получила поръчката  да прави музиката за тази реклама. Работихме около две седмици”, разкри той.

Рекламата е в полувремето на Superbowl и е част от най-гледаното време. Асен смята, че изпълнението на Дженифър Лопез и Шакира е било епично. Две от парчетата, по които Асен е работил, влизат в компилация в подкрепа за бедстващите в Австралия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари