Кадри от трагедията в Русе

14
Жена загина днес по обед след падане от 7-я етаж
Жена загина днес по обед след падане от 7-я етаж Видео: Русе Медиа

Възрастна жена загина днес по обед след падане от седмия етаж.

Инцидентът е станал около 12 часа в блокДимитър Миладинов“. Екипът на „Спешна помощ“, изпратен на място, само е констатирал смъртта на 83-годишната пенсионерка.

Полицията работи основно по версиите за инцидент или самоубийство. Близките й са споделили, че наскоро е била в болница, а предната вечер се е оплаквала, че не се чувства добре. Жената е живеела с дъщеря си и зет си. Около 30 минути преди фаталното падане дъщеря й е излязла, а майката я изпратила съвсем нормално, информира Русе Медиа.

Съседки от другите входове, които са били седнали в беседката, разказаха, че са чули само шума от падането. Първоначално помислили, че се е съборила саксия или някакъв предмет, тъй като нямало видимост към мястото на инцидента. Минути по-късно жена, която се прибирала у дома, видяла тялото на земята и се развикала. Хората от блока излезли и подали сигнал на тел.112. Според някои от тях е възможно да става дума за нещастен случай, тъй като загиналата имала паничка в ръката. Не се изключва и версията за самоубийство.

На мястото са изпратени екипи на полицията, които извършват процесуално-следствени действия, за да установят какво точно се е случило.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Разбрах, че си дала на всички мъже във фирмата.
- Ми нулева кръвна група съм, казаха, че мога да давам на всички.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари