Кадри от сателит показват огромни опашки около частично срутения Кримски мост

1
19-километровото съоръжение е единствената пряка връзка между транспортната мрежа на Русия и Кримския полуостров
19-километровото съоръжение е единствената пряка връзка между транспортната мрежа на Русия и Кримския полуостров Видео: Ройтерс

19-километровото съоръжение беше взривено в събота

Сателитни кадри показват огромни опашки по пътищата, близо до частично повредения Кримски мост. На тях могат да се видят как товарни камиони се редят на входа към фериботния терминал в Керч, тъй като за тях преминаването по моста е преустановено, информира NOVA.

19-километровият Кримски мост над Керченския пролив е единствената пряка връзка между транспортната мрежа на Русия и Кримския полуостров, който Москва анексира през 2014 г.

Автомобилният и железопътен мост, който свързва Русия и Кримския полуостров, беше повреден при мощна експлозия в събота, 8 октомври.

Президентът Владимир Путин определи експлозията като терористична атака, организирана от украинските служби за сигурност, и на 10 октомври нареди вълна от ответни удари по украински градове, включително столицата Киев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари