Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

Където мине ВиК, път не остава!

6
Това е кръстовището на улица "Ради Иванов" и улица "Тодор Икономов" в град Русе
Това е кръстовището на улица "Ради Иванов" и улица "Тодор Икономов" в град Русе

Това е кръстовището на улица "Ради Иванов" и улица "Тодор Икономов" в град Русе.

Повече от 3 месеца, няма и следа от строителна техника. За сметка на това е пълно с прах, камъни и изпотрошени и мръсни автомобили. Освен, че първоначално разрязаха асфалта по средата на пътя и след това си промениха решението, след “ремонта” на ВиК инсталацията оставиха потоп след себе си и забравиха да асфалтират.

На 10 метра от това кръстовище се намира детска площадка (игрището), на която играят деца всеки ден и дишат този прахоляк всеки ден!

Кмета казва, че не е доволен от работата на изпълнителите, изпълнителите само знаят да се извиняват, а никой не се заема да оправи проблема!

До кога ще е това безхаберие на ВиК в частност възстановяване на пътната настилка?

До кога ВиК няма знаят как и кога да постави асфалт, така че думите “Където мине ВиК, път не остава” ?

До кога няма да има работна група в общината, която да ходи след тях и да ги глобява за всяка неравност около шахтите им?

Автор: А. Н.
(Автор: А. Н. - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    5
    аз
    Пенчо, пенчо градът заприлича на теб - сив и грозен.....
  • 8
    4
    Дааа
    Където ги видите ,бой по пут.ата
  • 13
    3
    Запознат
    Важното е дебелата свиня да качва цената на водата, за да може да лапа на ваш гръб!
  • 9
    2
    Teo
    Общо взето се молиш ако ти оправят улицата да не научат от ВиК .. хаха
  • 15
    1
    Минувач
    В момента по проекта за така наречения воден цикъл копаят различни фирми. Но те абсолютно се вписват в традицията на ВиК-Русе, а именно - долнопробно и некадърно възстановяване на улици и тротоари след нескончаемите аварии. Другите задници (без извинение) са Топлофикация -Русе. Същата мърлящина при всеки ремонт. Нито се уплътнява добре насипа, нито се изпълняват нужните асфалтови пластове. Насипва се трошляк, колите го трамбоват седмици, че и месеци. Следва намазване на тънък пласт асфалт с неизвестно качество. Резултатът е, че в Русе няма една равна улица. Всичко е кръпки, пропадания, стърчащи или потънали шахти, локви. След като седмици наред бяха стеснили подхода към кръговото по бул. "Цар Освободител", най-сетне възстановиха настилката. И тя пропадна. А в Община Русе се почесват по задниците и приемат некачествени ремонти.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари