Къде спира токът в област Русе на 25 януари 2023

0
Планови прекъсвания на Енерго Про
Планови прекъсвания на Енерго Про

Бюлетин за планови прекъсвания на територията на област Русе

Сряда, 25.01.2023 г.:

В периода 23.01.2023 - 27.01.2023 от 09:00 ч. до 16:00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на: с. Голямо Враново захранените от ТП 8 абонати на улиците: „Вит“, „Дунав“, „Канала“, „Красна“, „Охрид“, „Рила“, „Мусала“, „Ропотамо“, „Стара планина“, „Хаджи Димитър“, „Хан Аспарух“, включително кабелни оператори за ТВ и данни, помпени станции на „Водоснабдяване“, ВЕИ и базови станции на мобилни оператори, намиращи се на територията на посоченoтo населено място и улици.

На 25.01.2023 от 12:00 ч. до 15:00 ч., поради извършване на строителни ремонти на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на: с. Червена вода, улиците: "Отец Паисий", "Сливница", "Н. Обретенов", "Х.Димитър", "Витоша", "Л. Каравелов", "Анг. Кънчев", "Ст.Караджа" и "Хр.Ботев".

В периода 25.01.2023 - 27.01.2023 от 09:30 ч. до 15:00 ч., поради извършване на строителни ремонти на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на: с. Николово, ул. "Лозенец" и спортен комплекс "Гребна база".

Електроразпределение Север АД се извинява на своите клиенти за възникналото неудобство и се надява на разбиране.

Допълнителна информация можете да получите на тел: 0700 1 61 61

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари