Къде никога не трябва да държите парите си у дома?

5
Фантазията на хората не е толкова безгранична и голяма част от тях държат парите си на едни и същи места
Фантазията на хората не е толкова безгранична и голяма част от тях държат парите си на едни и същи места Снимка: БГНЕС/архив

Всеки се старае да скрие парите си на място, на което дори крадец никога не би ги открил

Но обикновено ги оставяме на места, неподходящи за това, не само от гледна точка на сигурността, но и на езотериката, пише Actualno.com. На първо място, трябва да вземете предвид факта, че крадците имат известен опит в бързото намиране на „скривалища“. Фантазията на хората не е толкова безгранична и голяма част от тях държат парите си на едни и същи места.

На първо място крадците проверяват кутиите, в които се съхраняват бижутата, след което търсят пари във вазата с цветя или в саксиите. След това оглеждат мебелите, рафтовете, чекмеджета, купчините спално бельо и книгите, под матрака и под възглавницата.

Не е препоръчително да криете парите си зад картини, огледала и друг декоративни предмети, защото крадците не подминават и тях.

Не особено добър вариант е да скриете парите си в тоалетното казанче, фризера, климатика или бурканите със зърнени храни в кухнята.

Вграденият сейф остава най-сигурното място.

Специалистите по езотерика имат "черен списък" на местата за съхранение на пари. Те съветват банкнотите да се пазят от огън и вода. Не е добре да се съхраняват близо до камината или печката, защото ще "изгорят" или ще се "изпарят" пред очите ни. Също така не се препоръчва да оставяте пари в банята и тоалетната, в противен случай те ще "отплуват" далеч от вас.

Спалнята не е най-подходящото място за съхранение на спестяванията ви, защото там те ще "спят" и няма да се множат.

Коридорът също е неблагоприятно място, тъй като там се "просмуква" негативната енергия отвън.

Езотериците са на мнение, че най-положителната енергия у дома е в кухнята. Все пак не забравяйте, че най-безопасното място за вашите пари е банката, където ще "нараснат" с лихва.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари