Къде можем да гледаме мача Пулев - Джошуа?

18
Срещата ще бъде предавана на територията на България от стрийминг услугата DAZN
Срещата ще бъде предавана на територията на България от стрийминг услугата DAZN Снимка: Mark Robinson/Matchroom Boxing

Кубрат Пулев ще получи втори шанс в кариерата си да се превърне в първия българин световен шампион в тежка категория на професионалния бокс, изправяйки се срещу настоящия първенец Антъни Джошуа в Лондон

Двамата се изправят един срещу друг в събота вечер от 20:00ч. българско време, като ще бъдат допуснати 1000 привърженици на бокса, които изкупиха за секунди билетите.

За щастие, въпреки че българска телевизия няма да излъчи двубоя, той ще бъде предаван на територията на България от стрийминг услугата DAZN, която държи правата за излъчване на двубоя Кубрат Пулев - Антъни Джошуа (регистрирай се в DAZN за мача тук).

Самата галавечер ще бъде с коментар на български език, който ще бъде дело на Огнян Георгиев и Камен Петров - двама от най-добрите специалисти в бранша у нас, пише Евроком. Те ще ни направят съпричастни с всичко, което се случва на ринга в "Уембли". Галавечерта е с начален час 20:00 българско време, а Пулев - Джошуа се очаква да започне около полунощ!

ВАЖНО: DAZN предлага срещата Антъни Джошуа - Кубрат Пулев на територията на България. Компанията има правата на двубоя за излъчване в по-голяма част от Европа, но няма да предава сблъсъка в определени страни като Великобритания и Ирландия. Имайте това предвид преди да се регистрирате.

Как да се регистрираме в DAZN обяснява sportlive.bg:

СТЪПКА №1: Влезте в сайта на DAZN 

За да гледате мача, се нуждаете от регистрация, която отнема не повече от 2-3 минути. За да се абонирате, трябва да влезете в сайта на DAZN (линк за dazn.com). След като го направите, на главната страница ще видите в жълто "Sign up now". Кликнете на бутона и ще бъдете отведени в нова страница за регистрация. 

ВАЖНО: В момента сайтът не се предлага на български език, така че можете да използвате опцията "Google translate", която предлага браузъра "Chrome". 

СТЪПКА №2: Въвеждане на данни на профила 

След като сте на страницата за регистрация, следващата стъпка е да създадете профила си (Create Account). Трябва да въведете следните данни: 

First name - първото Ви име (изписано с латински букви, както е в личната Ви карта - например: Victoria)

- Last name - фамилията Ви (също изписано с латински букви) 

Email - валиден имейл (електронна поща, която ползвате) 

Confirm email - потвърдете имейла, който сте задали (изписвате го още веднъж) 

Create a password - създайте Вашата парола. ВАЖНО: Използвайте парола от минимум 6 символа, от които поне един е цифра и поне един е буква (на латиница). 

Ако стъпките са изпълнени коректно, в ярко жълто ще светне бутона "Continue" (продължете напред). Натиснете го за следващата стъпка! 

СТЪПКА №3: Плащане на абонамент 

В следващата секция трябва да въведете данните на вашата кредитна/дебитна карта, която ще използвате за абонамента в DAZN. Ето и полетата, които трябва да въведете: 

Card number - 16-цифрения номер на банковата карта. 

Expiry date - датата, на която изтича картата (месец/година). 

Security code - 3-цифреният секретен код (CVV), който се намира на гърба на картата. 

След като въведете тези данни, натиснете бутона "Continue" и ще преминете към втората част, поместена в секция "Payment Details" (детайли по плащането). 

СТЪПКА №4: Адрес за фактуриране (не важи за плащания с определени карти)

За да завършите тази част от регистрацията, трябва да въведете адреса, на който живеете, или сте регистрирани по лична карта. Данните отново се въвеждат на латински букви! Ето и какво трябва да въведете: 

Street address - улицата и квартала, на които живеете.

House Number or Name - Номер на сградата и номер (или име) на апартамента/къщата. Например: номер на кооперация (15) или номер на блок и вход (38, вх Б). 

Postal Code - пощенски код. 

City - град или село, в което живеете. 

ВАЖНО: Тази стъпка не се изисква при всяка регистрация, така че не се изненадвайте, ако не я видите. 

Може да използвате и Google Maps, ако не сте сигурни какви данни да въведете. НАПРИМЕР: Адрес ул. ген. Гурко 13 е изписана в Гугъл по този начин: ul. "General Yosif V. Gourko" 211000 Sofia Center, Sofia (улицата е избрана на случаен принцип в примера). След това натиснете бутона "Continue". 

СТЪПКА №5: Влизане в профила 

След като попълните коректно горните стъпки, ще попаднете на страница с потвърждение, че профилът Ви е напревен! Плащането е осъществено, като има информация за датата, на което е извършено, и напомняне, че плащането всеки месец е в размер на 2.99 лева. Можете да спрете абонамента си по всяко време от "Menu - My Account - Cancel Subsription). Имайте предвид, че датата се изписва по следния начин - месец, ден, година, а не както е в България (ден, месец, година). 

Остава ви само да натиснете бутона "Start Watching" (започнете да гледате) и ще влезете в началната страница на приложението за гледане. Там ще намерите календар, както и всички събития и продукции, които можете да гледате. 

От секция "Calendar" отидете на 12-и декември и ще видите, че мачът Пулев - Джошуа е наличен на 3 отделни стрийма - на български, на английски и на испански. В деня на мача, ако не стартира гала вечерта автоматично, просто изберете събитието от календара. 

ВАЖНО: DAZN предлага срещата Антъни Джошуа - Кубрат Пулев на територията на България. Компанията има правата на двубоя за излъчване в по-голяма част от Европа, но няма да предава сблъсъка в определени страни като Великобритания и Ирландия. Имайте това предвид преди да се регистрирате

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари