Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

Изоставена кола в квартал "Чародейка"

8
Явно паяка не е минавал доста време от там
Явно паяка не е минавал доста време от там

От 2 седмици колата стои на тротоара пред блок 119 в кварта "Чародейка", явно паяка не е минавал доста време от там.

Автор: Иво Григоров
(Автор: Иво Григоров - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    12
    За ролята на тромпета върху...
    ..."нашите хора из служби, службички, дирекции, кабинети, бюра, кресла, дивани и седянки си вземат заплатите( а някои +пенсии и бонуси) бичат карти, решават кръстословици и се гаврят с хората." Колко прав е Бат Георги от коментара по-долу.Значи всеки, ама всеки ден по няколко пъти служители на КООРС минават покрай изоставени автомобил и бус точно пред "Райбера", на "Муткурова".Повече от осем-девет месеца и двата автомобила не са мръдвани от местата си, видимо са занемарени, без технически прегледи и граждански отговорности далеч над въпросните 3 месеца, както според новата Наредба за отпадъците следва да бъдат предприети някакви административни действия. И знаете ли какъв е резултата? Обядват в "Райбера", после пият кафенце в кафето на един добре прикрит фитнес на сянка и чакат да свърши работното време.Да, това правят.Разхождат си чантите и правят нищо!!! Междувременно някаква частна фирма минала и разлепила стикери по стъклата на същите видимо изоставени и занемарени автомобили, единият от които при това и силно катастрофирал, че осигуряват изкупуване и транспорт. Питам аз, тея с чантите, за какво ги храним? Защото ние, които работим и плащаме данъци, ги храним с парите си.Срешу какво?
  • 4
    11
    Бат Георги
    В Чародейка( и не само), само такива коли и "етноса" да бяха проблема, ама не само те. Почти във всеки блок в двете части на квартала има разни отделни типове и дори цели групички, които си правят незаконни хасиенди, барбекюта, че дори и цели кръчми в междублоковите пространства. Разни с и без ТЕЛК, и явни педофили, разиграват хората и ги правят на луди с години. А в самите блокове, какво е майко мила... Който не ми вярва да се ппразходи и в двете части на Чародейка. И така колелото си се върти, нашите хора из служби, службички, дирекции, кабинети, бюра, кресла, дивани и седянки си вземат заплатите( а някои +пенсии и бонуси) бичат карти, решават кръстословици и се гаврят с хората, искащи и правещи всичко по силите си за да живеят една идея по-нормално, а не в сами довършете изречението. В тази държава отдавна не е въпроса само за заплати доходи и т.н., а за отношение от държавата към нейните граждани, средата и качеството на живот. Докато средата е меко казано токсична не само в чисто екологичен план, как може да има прогрес? Като тук не става въпрос само за Русе, това е по всеместно, и градове и в села.
  • 3
    10
    На вниманието на кмета
    С Постановление № 420 на Министерски съвет от 31.12.2020 г. обнародвано на 08.01.2021 г. са направени изменения на Наредбата за излезлите от употреба моторни превозни средства, като за излязло от употреба ще се счита всяко МПС, чийто ТЕХНИЧЕСКИ ПРЕГЛЕД Е ИЗТЕКЪЛ преди ПОВЕЧЕ от 3 месеца, ВМЕСТО досегашните 24 месеца. Преди пристъпване към принудително премахване, изоставеният автомобил се СТИКИРА с ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ и собственикът му разполага с още 3 месеца, в които може да премахне автомобилът доброволно или да премине ГТП. Промените се отнасят само за изоставени автомобили върху ДЪРЖАВНИ И ОБЩИНСКИ имоти – улици, тротоари, паркове, градинки и площадки.
  • 6
    9
    Петър Кръстев
    Същата история и в Родина. Едно Рено седя тука няколко месеца пред блока преди да му начупят и стъкла и фарове и всичко. Таман го махнаха сега един Сеат без номера точно пред вратата на входа.
  • 8
    8
    Няма контрол
    Има още един автомобил без номера, който също така стои като изоставентавен на паркинга между блока и комплекса
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари