Издирват предполагаем крадец с карикатура във Фейсбук

0
Разпознавате ли тази карикатура? Не, не се шегуваме ..., пишат от полицията
Разпознавате ли тази карикатура? Не, не се шегуваме ..., пишат от полицията

Тази седмица във Facebook профила на полицейския участък в Ривърсайд бе публикувана карикатура на мъж, заподозрян в кражбата на чанта с 500 долара в брой, която е собственост на твореца нарисувал карикатурата по-рано през месеца.

На 5 декември заподозреният посетил събитието „Фестивал на светлините“ в Ривърсайд, Калифорния и помолил карикатурист да му направи карикатура, пише Complex, предава Profit.bg.

Когaто рисунката била готова, заподозреният грабнал чантата на художника и избягал, оставяйки своята карикатура при създателя й. Тъй като забравената рисунка е единственият начин, по който властите могат да идентифицират заподозрения, те я споделиха в социалните мрежи с уточнението, че "някои от чертите му са преувеличени".

"Заподозреният е описан като чернокож мъж на около 20 години с черна коса и мустаци, като за последно е видян да носи синьо-червено яке, бяла блуза, черни панталони и червена шапка."

Последната част от описанието на полицията в поста във Facebook също е доста забавно, тъй като на рисунката ясно се вижда с какво е облечен заподозрения, с изключение на черните панталони.

Източник: Profit.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари