Изчезналата Фанка е открита мъртва

3
Съпругът на жената е задържан за разпит в полицията
Съпругът на жената е задържан за разпит в полицията

Съпругът на жената е задържан за разпит в полицията

Фанка Атанасова, която изчезна преди два дни, е открита мъртва, съобщава TrafficNews. По информация на пловдивската медия, тялото на младата жена е открито тази сутрин. Подозира се убийство. Съпругът на жената е задържан за разпит в полицията. Според местните двамата са били разделени. 28-годишната жена има две деца на 8 и 16 години.

Както по-рано съобщихме, в Пловдивското село Пъдарско вече втори ден има засилено полицейско присъствие и униформени заедно с близки и познати на изчезналата Фани я търсиха от петък сутринта. Издирването е приключило тази сутрин, когато е било намерено тялото на младата жена.

Фанка Иванова Атанасова /28 г./ тръгнала за работа към село Пъдарско около 5 ч. сутринта на 25 ноември. Оттогава дирите и се изгубили. Нейните лични вещи – телефон и дамска чанта, са били открити същия ден. Обявена за издирване от близките ѝ на 26ноември.

В деня на изчезването, след като не отива на работа, работодателят започва да ѝ звъни, но тя не вдига. След това телефонът не отговарял.

Нейни близки започнали да я търсят, минавайки по обичайния път на жената. Забелязвали спрян странично микробуса, който тя управлявала. Той е бил с леко открехната врата. По-късно е открит телефонът ѝ и дамската ѝ чанта.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!
Етикети

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    2
    Гошо куче лошо
    Мароканци ...
  • 6
    1
    siganin
    Сиганска работа,тя на 28,голямото дете на 16 !?!?!?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари