Избраха най-сексапилния мъж за 2019 година

0

40-годишният певец Джон Леджънд бе избран за най-сексапилния мъж на планетата за 2019 година от списание People.

Наградата му бе връчена от носителят на титлата за 2017 година и певец - Блейк Шелтън. 

Джон Леджънд е носител на няколко награди "Грами" и се превърна в една от най-големите звезди на Холивуд. След като взима в ръцете си първата статуетка през 2006 г. с дебютния си албум "Get Lifted", звездата започва стабилно изкачване по стълбата на славата, като използва гласа си, пише Traffic News.

Джон Леджънд е безкрайно влюбен в съпругата си - моделът и тв водеща Криси Тейген и е баща, който се грижи за децата си - 3-годишна дъщеря Луна и 18-месечен син Майлс.

„Бях развълнуван, но в същото време бях малко уплашен, защото е голям натиск. Все пак миналогодишният носител на титлата е актьорът Идрис Елба.“ - казва в интервю за People най-сексапилният мъж на планетата за 2019 година. 

Леджънд е 34-ият най-секси мъж на планетата, присъединявайки се към дългия списък от най-горещите холивудски мъже, започвайки 29-годишния тогава Мел Гибсън през 1985 година.

С буен глас и несравними музикални умения звездата Джон Леджънд, който влезе в Университета на Пенсилвания едва на 16 години ,казва, че майка му Филис, шивачка, била първата му и най-голяма почитателка.

„Винаги, когато имахме възможност да пеем в църква или в училище, майка ми би ми предложила да го направя“, казва той. "Тя винаги ме насърчаваше."

Най-важното е, че Леджънд казва, че родителите му, включително и баща му Роналд, фабричен работник, са го научили да остане смирен и мил.

„Баща ми ме научи на характер. Той ни научи с пример. Винаги се е държал с такава грация и достойнство ”, казва той. „Родителите ми винаги са ме учили, че ако ще успееш в живота, част от успеха е да имаш смирение. Това е добър начин да живеете живота, да се отнасяте към другите така, както искате да се отнасят те към вас."

Сега, Джон Леджънд има разкошно семейство и безкраен списък с признания. В момента той е по-щастлив и по-уверен от всякога!

„Толкова съм горд, че имам съпруга и две деца, в които съм толкова влюбен и привързан. Също така съм горд с кариерата си!“, казва той. „Обичам да пиша песни и да ги изпълнявам на сцената. Получавам много радост от това и доставям много радост на други хора. Сега съм свободен да бъде изцяло себе си! ”

Джон Леджънд е на 40 години. Той е лауреат на 10 награди "Грами". Печели „Оскар” през 2015 г. като съавтор на песента "Glory" от филма "Селма". Награда "Тони" получава като съпродуцент на пиесата "Джитни". Наградата му "Еми" също е за продуциране - на телевизионната версия на "Исус Христос суперзвезда".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари