Иво Пазарджиев: Мили деца, учете и спортувайте!

0

Председателят на Общински съвет – Русе Иво Пазарджиев отправи приветствие за първия учебен ден до ученици, учители и родители.

Живеем във време, в което е хубаво да си пожелаем една изцяло присъствена учебна година. Разбрахме и видяхме сами, че най-полезно за учениците е те да бъдат в класните стаи със своите връстници, а учителите – заедно с тях“ – с тези думи Пазарджиев се обърна към ръководството и целия екип на ПГИУ „Елиас Канети“ с директор Анелия Георгиева и продължи с думите, че годините в гимназията са тези, към които човек винаги иска да се върне и пожела една силна и успешна година на бъдещите абитуриенти.

В ОУ „Иван Вазов“ Иво Пазарджиев поздрави прекрачилите за първи път прага на училището първокласници и им пожела много успех, а на техните родители – сила и търпение, с които да преминат през предизвикателството на първите училищни трепети.

Едва ли има по-висша ценност от възпитанието в семейството и по-свидно от това да повериш детето си в ръцете на Учителя. Именно затова ви пожелавам колектив от хора с добри сърца, които да приемат преподаването и времето с децата като мисия, а не като работа“ добави още Пазарджиев в поздрава си към ОУ „Иван Вазов“.

Председателят на Общинския съвет не пропусна да поздрави и най-малките в Русе, като той стана част от тържеството на ДГ „Пинокио“. С много пъстрота и настроение мина празникът там, а посланието, което Иво Пазарджиев отправи към децата, беше те никога да не забравят за играта и на колко много неща може да ги научи тя. „Мили деца, учете и спортувайте, защото чрез ученето ще тренирате ума си, а чрез спорта – цялото си тяло“.

Впечатлен от прекрасните деца, Пазарджиев обеща да покаже на най-малките първите стъпки в тениса на корт, и по този начин да запали, колкото е възможно повече от тях към спорта.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари