Иван Хиновски напуска „Има такъв народ“

1
Нищо от това, което обещахме на избирателите си не беше изпълнено
Нищо от това, което обещахме на избирателите си не беше изпълнено Снимка: БГНЕС

Нищо от това, което обещахме на избирателите си не беше изпълнено

Иван Хиновски обяви, че напуска партияИма такъв народ“, потвърди той, цитиран от bTV. Той е бил депутат в предишното Народно събрание, а сега е енергиен експерт на партията, отговорен за политиката им в този ресор.

В съобщение той казва, че не одобрява политиката на партията през последните месеци в областта на енергетиката и лансирането на случайни лица на отговорни позиции.

„Нищо от това, което обещахме на избирателите си не беше изпълнено, нито бяха направени опити за това“, допълва той.

„Предстои обсъждане на енергийната политика на България на Евроатлантическа конференция, на която като експерт трябва да споделя постигнатото от правителството“, пояснява експертът.

„Независимо от моето намерение ще продължа да работя за реформите в българската енергетика, повишаване на енергийната сигурност на страната ни и преодоляването на енергийната бедност“, казва Хиновски.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    3
    hjk
    И този хиновски (по фамилия сякаш е чужденец, баща му Хино ли се е казвал...) още не е разбрал, че именно евроатлантизмът спира развитието на България, защото заради евроатлантизма България обслужва интересите на евртоатлантиците, но не и собствените си национални интереси...
  • 3
    2
    19375
    Интереса клати феса ,макар че е с гола глава е има коса
  • -4
    1
    Мунчо
    Браво! Хиновски не е последният.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари