Иван Григоров: Може да се обадите на Дунав Мост

4
Проверете малко и ще видите какво пише
Проверете малко и ще видите какво пише

Каква беше реакцията на членовете на ГЕРБ след новината, че Росен Даскалов е новият шеф на общинската организация?

Иван Григоров:  Честно ли да кажа? Щяха да ни взривят! Щяха да ни взривят! Влезте в интернет сега, поровете малко в сайтовете и ще видите какво пише. Аз няма да го кажа, вие може да четете. На Dunavmost може да се обадите, на тези, които официално ги слушате и четете.

ГЕРБ в Русе се разграничи от решението на Изпълнителната комисия за смяна на общинския ръководител на партията.

В декларация, приета от местната структура днес, се посочва, че решението е нелегитимно, тъй като никога не е било подлагано на обсъждане и не е съгласувано с общинското ръководство на ГЕРБ.

Изказва се опасението, че при формирането му Изпълнителната комисия е била подведена и не е взела под внимание волята на местните структури и разпоредбите на Устава на партията.

Според организационния секретар на общинската структура на партията Иван Григоров, ако Росен Даскалов бъде наминиран за кмет, ГЕРБ ще загубят изборите.

На 8 август ще се проведе номинационното събрание на ГЕРБ за Местните избори в община Русе. От общинската структура на ГЕРБ настояват Изпълнителната комисия да изпрати представител, който на място да се запознае с политическата обстановка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари