Иван Григоров: Елеонора Николова лично ме покани

0
Напуснах ГЕРБ, защото решиха, че нямат нужда от мен
Напуснах ГЕРБ, защото решиха, че нямат нужда от мен

"Напуснах ГЕРБ, защото решиха, че нямат нужда от мен", заяви зам.-кметът Иван Григоров, който бе организационен секретар на общинската структура на ГЕРБ.

Той е подал заявлението си вчера и се присъединява към редиците на СДС. Към него са се присъединили и други кадри на ГЕРБ, които, както каза Григоров, са „забравени и пренебрегнати“ от новото ръководство на партията, предаде Русе Медиа.

Иван Григоров уточни обаче, че не се оттегли от зам.-кметския пост, а ще довърши мандата си в екипа на настоящия кмет Пламен Стоилов

Иван Григоров е сред учредителите на партията на Борисов в Русе и бе дълги години председател на предизборния щаб на ГЕРБ. След назначаването на новия общински ръководител Росен Даскалов Иван Григоров публично изрази несъгласието на местното ръководство с промените, което доведе и до вътрешни разногласия.

Според самия Григоров Елеонора Николова е по-подходящ кандидат за кмет на Русе от предложението на ГЕРБ Диана Иванова. Очаква се Иван Григоров да бъде в първата тройка на листата за съветници на СДС.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари