Иван Гешев: Ще изискаме от Нидерландия доказателства за преминаване на границата ни "с банкнота от 50€"

1
Главният прокурор заяви, че у нас такива данни няма
Главният прокурор заяви, че у нас такива данни няма Снимка: Туитър

"При получаването на такива, прокуратурата ще предприеме незабавни действия", заяви главният прокурор

"Ще изискаме по реда на международната правна помощ от партньорите ни от Нидерландия доказателства за преминаване на границата ни с Турция “с банкнота от 50€”. България е правова държава и като част от ЕС, при получаването на такива прокуратурата ще предприеме незабавни действия", написа в Туитър Иван Гешев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    ...
    д'еба и академика ти тъп. тъп милиционер. най-тъпите животни в системите на съда и полицията са завършили академията. и ти скочи пиар да си вкараш. дори и 50 са много. някой като олигофрените убили граничаря ще вземат и по-малко ако са група на топтан.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари