Иван Гарелов: Путин може да бъде отстранен чрез вътрешно-кремълски преврат

0
Залогът досега в Украйна беше съдбата на Путин, сега вече става дума за съдбата на Русия, допълни Гарелов
Залогът досега в Украйна беше съдбата на Путин, сега вече става дума за съдбата на Русия, допълни Гарелов Видео: NOVA

Нашите избори ще преминат под сянката на една възможна всеобща война, коментира още журналистът

Путин може да бъде отстранен чрез вътрешно-кремълски преврат. Въпросът е кой може да го замести. Може да дойде още по „екстремен тип””. Това каза журналистът Иван Гарелов по NOVA.

Залогът досега в Украйна беше съдбата на Путин, сега вече става дума за съдбата на Русия. В зависимост от това как ще се развият събитията, руската държава може да изпадне в крайно положение и да стане второстепенна държава. В опозицията в Кремъл могат да бъдат недоволни от развитието на войната. Недоволство има. Второто развитие е физическото отстраняване на Путин, например да падне по стълбите, както е модерно в последно време. Пак стои въпросът кой би дошъл. Третият вариант е Путин да направи обрат и да направи компромис. Показа няколко лупинги по време на събитията в Либия, Сирия”, каза още Гарелов.

За парламентарния вот:

Нашите избори ще преминат под сянката на една възможна всеобща война. Това ще даде отпечатък върху поведението на политическите сили”, каза журналистът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    2
    ksalkalk
    едни негри ме ебаха на слънчака и за това толкова мразя фащ
  • 1
    1
    ksalkalk
    ифан изгорел0ф има предвид, че дементният джо бидон може да бъде отстранен чрез пентагонски преврат от... изберете си - негри, лгбт...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари