Иван Демерджиев: При всички случаи ще разтоварим трафика на „Дунав мост”

3
Ще бъдат осигурени буферни паркинги, заяви вътрешният министър
Ще бъдат осигурени буферни паркинги, заяви вътрешният министър Видео: NOVA

Той поясни, че ще бъдат създадени буферни паркинги за камионите

Вътрешният министър Иван Демерджиев проведе среща в сградата на Областна управа - Русе. Поводът е засиленият през последните дни трафик през ГКПП „Дунав мостРусе“. След проведения разговор той увери, че при всички случаи трафикът ще бъде разтоварен, предаде NOVA.

Срещата протече изключително конструктивно. На първо място бях запознат с решение, което представителите на държавните институции са предложили на Русе. Обсъдихме вариант, при който това решение да бъде модифицирано, така че чрез подходящ контрол на трафика от ГКПП „Капитан Андреево” до „Дунав мост” да се избегне струпването на тези камиони в Русе. За целта ще е необходима координация между МРРБ, МВР и Министерството на транспорта. Ще бъдат осигурени буферни паркинги”, поясни той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -3
    6
    !!!
    А ние ще "разтоварим" България от вас, национални предатели кремълски лакеи! Ще я разтоварим, сигурен да си! Протестите сега започват и няма да спрат, докато не ви изметем, начело със селяндурина от Славяново, начело с този чудовищен национален предател, който вече поднесе държавата ни на тепсия на господаря си - кремълското чудовище!
  • 0
    5
    Искаме дела!
    А трябваше министърът да вземе лопатата и да почне да копае: паркинг, мост, магистрала!
  • 6
    4
    Бачкатор
    Дрън дрън...и тези са силни на приказки.
  • 11
    3
    Аз
    Ще,ще,ще. Да видим.
  • 14
    2
    daskal
    Отново сме в бъдеще време. Тези обещания поне са по-близо до реалността. Онези с втория мост при Русе и магистралата до Велико Търново изглеждат все по-фантастични.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари