Иван Белчев: Мнозинството в парламента отказа дискусия по темата за такса "мост"

0
Не се отказваме от децентрализацията и ще отстояваме идеите си, увери депутатът от Русе
Не се отказваме от децентрализацията и ще отстояваме идеите си, увери депутатът от Русе

Не се отказваме от децентрализацията и ще отстояваме идеите си, увери депутатът от Русе

Депутатът от 19 МИР - Русе Иван Белчев показа как мнозинството в парламента отказва дискутиране на темата част от таксите от "Дунав мост" да остават в община Русе. Явно на изпроводяк на народните представители не им се занимава с болни теми, още повече касаещи пренебрегвания с години район в Северна България.

"Сумите щяха да се използват за ремонт, поддържане и разширяване на пътя, водещ към моста, щяха да могат да се поставят нови осветителни тела, шумоизолиращи пана между пътя и жилищните квартали, нови мерки за справяне с ПТП-тата, видеонаблюдение, информационни табла и други.", обясни депутатът от "Демократична България".

Народният представител благодари на всички народни представители от Демократична България, Продължаваме промяната и на един депутат от ГЕРБ - СДС, които са подкрепили законопроекта, внесен от мен и Надежда Йорданова.

"Не се отказваме от децентрализацията и ще отстояваме идеите си.", увери Иван Белчев дни преди края на 48-то Народно събрание.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    15
    русенец
    Тоя е пълен въздухар, за сметка на това хипер активен. Пази боже от такива недорасляци!
  • -1
    14
    Христо
    Иван Белчев уверено си прави пиар за кметските избори есента.
  • 7
    13
    До 12
    Имал е, сега живее с друга жена в ново жилище, което ремонтира и обзавежда с доста средства. Но дали това е във фокуса на нещата около него, защото той рязко смени темата за чистотата на въздуха, която експлоатираше силно и некадърно и не постигна никакви резултати, но за да влезе в НС, а сега смени посоката с друга чувствителна тема за русенци и продължава същия театър, от който нищо няма да излезе. Агенция митници излезе с информация, че милионите от таксите на моста се привеждат на АПИ, тя е предоставила на община Русе над 200 хиляди лева, от които има даже и неоползотворени и трябва да се връщат. На повечето русенци, интересуващи се от тази тема, е ясно, че трябва да се усъвършенства механизмът на предоставяне на средства от АПИ на община Русе по отношение на размер на средствата, съответстващ на щетите по пътната и друга инфраструктура, както и на чистотата на въздуха и други екологични параметри. Но когато си некомпетентен и демонстрираш само театрална активност, какво можеш да постигнеш - нищо като господина! Русенци, осъзнайте се и дисквалифицирайте подобни напористи и демонстриращи активност индивиди, зад които стои само едно НИЩО!
  • 3
    12
    надя
    белчев има ли жена
  • 15
    11
    daskal
    Русенци трябва да се обединят около идеята част от таксите на моста да остават в общината! Те са потърпевши от мръсотията, напрежението, шума, разбитите пътища. На тюфлеците в Народното събрание им дреме за нас и за цяла Дунавска България, на която са обърнали гръб.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари