Иван Белчев е предложен да стане част от ръководството на „Да,България!“

0
“Местните структури имат нужда от представители в Националния съвет на “Да, България!”, защото част от проблемите, които имаме в нашия район се различават от тези на национално ниво или на други места", заяви екоактивистът
“Местните структури имат нужда от представители в Националния съвет на “Да, България!”, защото част от проблемите, които имаме в нашия район се различават от тези на национално ниво или на други места", заяви екоактивистът Снимка: Фейсбук

Екоактивистът от Русе Иван Белчев е предложен за член на националното ръководство на “Да, България”, съобщиха от партията.

Новите органи на партията ще се изберат на Националната конференция на 29 януари.

“Местните структури имат нужда от представители в Националния съвет на “Да, България!”, защото част от проблемите, които имаме в нашия район се различават от тези на национално ниво или на други места. Като един от лидерите на “Да, България!” в Русе, ще представлявам интересите на членовете от региона и ще се стремя да комуникираме по открито с другите местни структури”, заявява Белчев.

“Целта ми е да се активизират местните структури в цяла България с насърчаване на регионални акции, срещи с обществеността и обсъждане на местните проблеми, повече публични действия от членовете и добавянето на дейни нови членове към структурата ни. Считам, че чрез тези дейности, ще подобрим представянето на “Да, България!” в следващи избори на регионално ниво и ще се доближим до резултатите, които имаме в София”, обясни екоактивистът и обещава активно да работи с професионалния си опит в IT сферата и дизайна за каузата на “Да, България!”.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    2
    русенец
    Уреди се момчето. Голямо плакане беше но вече се свърши - стана и то Член.
  • 4
    1
    Тафров
    С дърти гювендии като мен и милиционер Атанасов,няма как да се подобри представянето,само надолу сме от тук насетне!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари