Иван Бакалов за партията на Цветанов: Нова партия си купува лица, а има лица, които се продават

3
Иван Бакалов:"Сега Благоев се оказа цецорепубликанец, а това говори много. Нова партия си купува лица, а има лица, които се продават"
Иван Бакалов:"Сега Благоев се оказа цецорепубликанец, а това говори много. Нова партия си купува лица, а има лица, които се продават" Снимка: БГНЕС

Интересен пост публикува журналистът Иван Бакалов във фейсбук. Той е провокиран от новите лица в партията на Цветан Цветанов, между които и известния телевизионен водещ Горан Благоев. Ето и целия текст на Бакалов,който впрочем обобщава цялата ситуация с правенето на политика в България:

"Пътьом да се похваля, че не съм написал и един ред в защита на Горан Благоев, като му спряха предаването. Макар да смятам Кошлуков за недоразумение и всяка негова заповед за съмнителна, не оспорвах основанията да го махнат от екран. 
Сега Благоев се оказа цецорепубликанец, а това говори много. Нова партия си купува лица, а има лица, които се продават. Спомня ли си някой как беше учредена Ред законност и справедливост? И там събраха лица оттук-оттам.

А на учредяването на партията на Бареков чак генерал Кларк докараха, за да придаде тежест. Платили са му, разбира се, с пари от КТБ.
И те така се правят партиите у нас."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари