Иван Бакалов: Бог да прости Каролев! Поне живя активно и без страх

3
Телевизиите го канеха по разни теми като "правилен". Засичали сме се два-три пъти като опоненти
Телевизиите го канеха по разни теми като "правилен". Засичали сме се два-три пъти като опоненти Снимка: БГНЕС

Бог да прости Каролев.

Телевизиите го канеха по разни теми като "правилен". Засичали сме се два-три пъти като опоненти в разни тв студии. Веднъж спорехме за Пирин и Банско, той защитаваше строителството, нови писти и т. н. Аз обърнах внимание, че е заинтересован, има хотел в Разлог. Той избухна и провокиран ме запита - Ти построил ли си една тоалетна през живота си? Очакваше, че ще кажа не и ще се смутя. Аз обаче съм построил - за малката къща на село изкопах и иззидах с камъни и циментова плоча дворна тоалетна. И казвам - Построил съм. Той се учуди, аз обясних. И на свой ред го питах - А ти колко тоалетни си построил? Той вика - 60 - колкото са стаите в хотела в Разлог.

После се изцепих нещо остро за Борисов и след предаването се шегувам с него - Нарочно така се изказвам, да спрат да ме канят. Той се подсмихна и вика - А, не, ще те канят.

Но сега всичко е без значение - може да имаш хотел, два или три, селска къща, или да притежаваш две телевизии, но си смъртен. Каролев не се спря с планините и моретата, поне живя активно и без страх. Как е правилно, един Бог знае.

Иван Бакалов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари