Ива е близо до мечтата си да проходи, но са нужни още 35 000 лева

0
Събрани са вече 95 000 лева за лечението на Ивелина от Русе, но без останалата сума надеждата ѝ ще угасне
Събрани са вече 95 000 лева за лечението на Ивелина от Русе, но без останалата сума надеждата ѝ ще угасне Снимка: bTV

Здравейте, хора! Здравей, Българийо! Здравейте, драги ми политици! Здравей, Народе! Днес няма да пиша за политика, нито за футбол, нито за глобалното затопляне. Днес ще напиша нещо, което аз лично преживявам като част от моят живот!

От ноември месец 2016 година се води кампания за събиране на средства за лечението на едно младо момиче, пострадало при катастрофа на 20.08.2007 година, в която катастрофа губи добър приятел, губи ежедневието си, губи здравето си… една фатална секунда приковава моята приятелка Ивелина към инвалидният стол. 10 години тя се бори за живота си, не спира да вярва в чудото, че ще се изправи отново на крака и ще може да прави онези неща, които ние имаме за даденост, онези неща, за които ние дори не си даваме сметка колко прекрасни са, че можем да ги правим - да вървим, да бягаме, да скачаме, да клякаме, да танцуваме… Ива иска само едно- да има втори шанс да може да ходи, за нея това е от огромно значение, както и за теб, ти, този, който четеш това, но ти не мислиш всеки ден как днес ще направиш своите две трудни, но всъщност толкова болезнени и в същото време неизмерно сладки две крачки. Ива мечтае да проходи, да е една от нас, да е като нас, да е като самата себе си преди 10 години.

Представи си само, ако един ден се събудиш и не можеш да ходиш? Какво ще е за теб това? Как ще го приемеш? Какво ще си помислиш в първият момент?

Кампанията, която започна ноември месец миналата година до днес тече успешно, но за съжаление много бавно. До момента Ива и нейните приятели, дарители и всички непознати за нея, но толкова близки хора успяха да съберат сумата от 95 000 лева и остават още 35 000 лева, за да може да отиде в клиника AIMIS Кипър да проведе първият курс на лечение - поставяне на импланти в гръбнака, за да укрепят (стабилизират) гръбначната колона, присаждане на стволови клетки и декомпресия на гръбначният мозък. С тази операция Ива ще има шанс да се възстанови, да може да ходи, да се обслужва сама, да се разхожда сама…

Просто не подминавайте този пост, споделете го с вашите приятели, разпространете по различни групи, страници, дарете 1 левче, което за вас може да е едно кафе, за Ива е много повече. 

Ето как можете да помогнете:

Дарителски DMS на номер 17 777 с текст IVELINA на цената от 1лв .

Дарителската сметка в лева :
Титуляр Ивелина Руменова Димитрова
IBAN:BG18BPBI88981030007946
BIC: BPBIBGSF
Postbank ,Пощенска банка

Paypal :https://www.paypal.me/helpivelina
Paypal: [email protected]

Или да се присъедините към групата базар във фейсбук Заедно за Ива и да дарите ваша вещ или да купите такава ТУК

Добавям и новата група, която направихме съвсем скоро "Заедно за Ива" - купи, продай благотворително книга, в която може да пуснете ваша книга или да закупите книга благотворително в полза на Ивелина.

Споделям с вас и личният сайт на Ивелина, в който можете да се запознаете със живота й, както и с медицинската документация, събитията които предстоят, така както и тези, които вече са минали.

Благодаря Ви, че отделихте част от своето скъпо време и прочетохте този пост, споделихте го и помогнахте на Ивелина!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари