Ицо Хазарта: Искат да натаманят резултатите за следващите избори

0
Жалко, че хартиените бюлетини въобще се обсъждат, заяви депутатът от ПП
Жалко, че хартиените бюлетини въобще се обсъждат, заяви депутатът от ПП Видео: bTV

Жалко, че хартиените бюлетини въобще се обсъждат, заяви депутатът от ПП

Среднощното заседание на парламента беше излишно дълго. Заседанието на Правната комисия – също. Сигурен съм, че връщането на хартиената бюлетина не стои в дневния ред на никого. Не познавам човек, който да иска отново да гласуваме на хартия.

Това каза Христо Петров от „Продължаваме промяната“ в студиото на „120 минути“ по bTV

Мнозинството в този парламент явно има властта за този ход. Сигурен съм, че след 4 пъти избори за по-малко от две години последният проблем на хората е „хартията или машината““, допълни още депутатът, известен в обществото като Ицо Хазарта.

Хората, които са технически грамотни, знаят колко е смешно това да предлагаш някакъв код, някъде. Хората, които нямат представи по тези въпроси, ще си останат с техните съмнения, каквото и да казваме. Жалко е, че изобщо това се обсъжда в ситуацията, в която сме. Да използваш парламентарното време и получаването на заплата, за да си натаманиш резултатите за следващите избори, е жалко“, коментира още Христо Петров.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    4
    do 3
    chakai, kato e kuha kratunata trqbva da moje da se nalee neshto, stiga da nqma vtora dupka na protivopolojnata strana
  • 1
    3
    до 2
    не му обяснявай, в куха кратуна мозък не може да налееш. тоя промит от руските учебници мозък е гладък като на путлер ботокса
  • 6
    2
    До 1
    Абе върти те центруфугата в главата, май като на пералня Перла 05.( ако не знаеш този модел какъв е, горещо ти препоръчвам да питаш някоя жена над 50г. за впечатления) . Може да хванеш и самолета за Русия. Там Путлер чака такива "бойци" за мобилизация , да се опиташ от там да изтриеш гнусния запад, с чийто блага се ползваш всеки ден и ти е толкова трудно, че се нетраен.
  • -10
    1
    сащ са сатанисти
    Българските граждани искаме незабавно изгонване на сащническия посланик и обявяване война на терориста сащ!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари