ИТН: Заявихме много ясно, че няма да подкрепим трети мандат

0
Виктория Василева: Ние сме единствените, които от самото начало не се отмятаме от това, което сме говорили
Виктория Василева: Ние сме единствените, които от самото начало не се отмятаме от това, което сме говорили

Заявихме много ясно и категорично, че трети мандат „Има такъв народ“ няма да подкрепи

Това каза Виктория Василева, народен представител от „Има такъв народ“ и главен секретар на партията, след консултациите при президента Румен Радев, предаде агенция „Фокус“.

„Няма политическа логика в това да не подкрепят останалите правителства, предложени от най-голямата парламентарно представена партия, а в същото време да очакват от нас ние да подкрепим следващо правителство на малцинството, което странно защо също ще управлява с плаващи мнозинства, в което също бяхме обвинявани“, каза още тя.

Виктория Василева посочи, че ИТН са единствените, които не от началото не са се отметнали от това, което са казали.

„Ние сме единствените, които от самото начало не се отмятаме от това, което сме говорили – за разлика от нашите колеги от другите политически партии. Никой не може да ни обвини, че ние си сменяме мнението през ден или че предния ден можем да работим с един, а не следващия ден-не“, допълни тя.

Василева коментира и призивът на лидера на ИТН Слави Трифонов да подкрепим служебното правителство във връзка със засиления миграционен натиск: „Независимо от всички политически напрежения и игри, има неща, които са над всеки един от нас. Това са изключително тежки национални проблеми, какъвто е проблемът с мигрантската криза, която много скоро може да почука на нашата врата. Нормално е да постъпим така, както се очаква от едни отговорни български граждани, и да подкрепим тези усилия на правителството, които са насочени към справяне с конкретно тези проблеми“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари