ИТН започва подписка за референдум за президентска република

2
От партията внесоха уведомление в парламента за свикването на Велико Народно събрание
От партията внесоха уведомление в парламента за свикването на Велико Народно събрание Снимка: БГНЕС

От партията внесоха уведомление в парламента за свикването на Велико Народно събрание

ИТН внесе уведомление в НС за провеждането на референдум относно свикването на Велико Народно събрание и промяна на държавното ни устройство от парламентарна република към президентска”. Това заяви Ивайло Вълчев, след внасянето на уведомлението, предаде БГНЕС.

Вълчев уточни, че сега е най-подходящото време да се питат гражданите дали трябва да се премине към президентска република.

Инициативният комитет се състои от 12 души, от 24 януари ще започне подписка в големите градове за провеждането на референдума”, заяви още Вълчев, като уточни, че до няколко дни ИТН ще направи пресконференция, на която ще участва и Слави Трифонов. На нея се очаква да се даде информация относно участието на формацията в предсрочните парламентарни избори.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    5
    Spermaman
    хък-мък: яко кеш има всеки 2-ри ритни топковец или кварталния "Семерджиев", явно на теб ти е толкова акъла да правиш евала на всеки с кинти. 100% и бардуци им въртиш, за малко трохички.
  • 5
    4
    Отвори очи
    Хора не си оставяйте личните данни и подписите за измислени референдуми и нереални каузи, които няма как да се случат. Най много да ви откраднат личните данни и да се озовете с някои бърз кредит или задължение. Доказано имаше такива случаи на хора оставили данни , на предишния референдум,на които са им използвали личните данни неправомерно. Събирачите на тази информация не ги знаете какви хора са.
  • -7
    3
    мхм
    Spermaman, педерлиев банов има кеш яко, ебе яка жена , къде е той къде си ти, може леко с финес само да му пръднеш на уя скъсаняк панелен
  • 0
    2
    Spermaman
    Что бе, с педерлиев-банов, по-добре ли беше? Радев е най-достойния президент от 90-та насам!
  • 2
    1
    ахахахаха
    чалга иконата ам гъл трифонов президент ли иска да става?
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари