Италиански футболни звезди подкрепиха Яни от Русе

1
Историята на Яница е разказана от българката Теодора Стефанова, известна като ясновидката на Берлускони.
Историята на Яница е разказана от българката Теодора Стефанова, известна като ясновидката на Берлускони.

Италиански футболни звезди подкрепиха 6-годишната Яница Карачорова от Русе, която се бори за живота си заради тумор в мозъка.

Те се включиха със свои послания към малката Яни като част от кампанията за благотворителния футболен турнирЯница“, който се организира на 26 юни  (събота) от 10:00 часа на стадион „Дунав“ в Русе и за който продължава набирането на участници.

Ти си малка, но знам, че си толкова силна! Надявам се скоро да се срещнем “ – това казват във видеопослания към 6-годишното русенче Пипо Индзаги, Кристиян Броки, Бобо Виери, Доменико Кришито, Паоло Ваноли и Андрей Гълъбинов, пише Русе Медиа. Историята на Яница е разказана от българката Теодора Стефанова, известна като ясновидката на Берлускони.

Помолих за помощ някои приятели от света на футбола, които за пореден път доказаха, че преди да бъдат шампиони, те са съпрузи и бащи със страхотно сърце. Не сме активирали никакво събиране на пари, но да видя толкова много играчи, които отговарят на молбата ми, ме изпълни с радост и емоция. Посланието им е ценно за Яница и нейното семейство, думите им служат, за да й дадат сила, и се надявам, че други действащи лица от нашата Серия А ще искат да последват примера им. Животът на дете е заложен, италианският футбол за пореден път се оказва населен от велики мъже, които винаги са готови да застанат с лицата си за толкова важна цел“, споделя Теодора Стефанова пред италианските медии.

На турнира в Русе преди първата си среща всеки отбор извършва дарение по свое усмотрение за участие в надпреварата. Желаещите да участват трябва да регистрират своите отбори до 20.06.2021г. (неделя) на [email protected] За регистрацията се изискват: име на отбор, списък с участници (съдържащи най-малко 6 състезатели) и телефон за връзка.

Графикът за надпреварата ще бъде публикуван на 23.06.2021г.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари