Историята на една жена в тяло на дете

6

Шона Рей поддържа личен блог и се появява в различни телевизионни предавания

Ръстът на 23-годишната Шона Рей едва достига 115 сантиметра, а теглото ѝ е по-малко от 25 килограма. Но това не пречи на момичето да живее пълноценен живот и да постига целите си, пише За Жената.

Животът на Шона се обръща с главата надолу в ранна възраст. Момичето е диагностицирано със страшна диагноза - рак на мозъка. За щастие болестта е победена, но последствията остават. Терапията има страничен ефект под формата на забавяне на растежа на Шона и тя буквално спира да расте.

Днес Рей е амбициозен моден дизайнер. Момичето казва, че планира да отиде в университет и в бъдеще да пусне своя собствена линия дрехи, която идеално ще седи на хора с малък ръст. За Шона е важно хората-джуджета да се чувстват комфортно в дрехите, които носят, защото често им се налага да купуват неща в детските магазини:

Знам какво е да си купуваш дрехи от детския щанд с ясната идея, че те ти подхождат само като размер. Но ние растем и психологически израстваме от детските отдели в магазините.“

Освен това Шона поддържа личен блог и се появява в различни телевизионни предавания. Момичето отбелязва, че хората, които са близо до нея, не обръщат внимание на нейния ръст и я възприемат като равна: „Много хора ми казват, че буквално забравят колко съм висока, когато общуват с мен. Но е важно аз самиата винаги да помня това.

Шона разсъждава: „Ако ме погледнете, ще видите 8-годишно дете. Но ако отделите време да разгледате детайлите на лицето ми, ръцете и тялото ми, ако говорите с мен, наистина ще разберете, че съм на 23 години."

В личния живот на Шона кипят страсти. Тя се запознава с бившия си приятел Дан Суигарт, докато снима телевизионно шоу. Изглежда, че нищо не може да наруши идилията на влюбените, но тук интригите на хейтърите попречиха на щастието на двойката. 26-годишният Дан е заклеймен като "копеле", което излиза с дете. Връзката на младите хора не преминава теста на "доброжелателите" и двойката се разпада.

Въпреки раздялата, Шон и Дан се разделят като приятели. Наскоро младият мъж сподели:

Шона и аз все още сме много добри приятели, които знаят всичко един за друг. Мисля, че онлайн поведението на някои хора е абсолютно отвратително."

Сега Шона търси истинската любов. Момичето уверява, че постоянно е заобиколена от много претенденти за ръката и сърцето ѝ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари