Искам да премахна 6 ребра, защото имам прекалено развит гръден кош

0

Вманиачен по хирургични операции британец, похарчи повече от 21 хил. паунда за козметични процедури в опити да изглежда като сестрите Кардашиян.

В отчаянието си да се съревновава с неговите идоли, Клое и Кайли Кардашиян, Джеймс Холт e пръснал 10 хил. лири за устните си с 30 мл пълнители (филъри), за да се получи това, приличащо на възглавница.

22-годишният мъж е хвърлил 3000 лири за ботокс, 2000 лири за скули, филъри под очите, корекции по челюстта и дори казва, че възнамерява да си отстрани 6 ребра, за да постигне съвършена фигура.

Сега, 5 години след първата му процедура, Джеймс се е превърнал от един незабележим тийнейджър в нещо, приличащо на кукла, след което хората си обръщат главите.

„Аз съм на път да стана истински добра имитация – това е визията, към която се стремя!

Аз обичам сестрите Кардашиян, особено Кайли и Клое, но Ким е отвъд това. Обожавам съчетанието на тънка талия с по-заоблен ханш.

Откакто Кайли започна да си уголемява периодично устните преди година, това стана наистина модерно. Моите са по-големи от нейните в момента."

От ранна възраст Джеймс планира да промени изцяло своята външност, мечтаейки за операции, които да го превърнат в копие на топ моделите Кардашиян.

Когато той бил на 17 години си запазва час в местен салон, за да си сложи за първи път ботокс и инжекции в устните.

Тогава той имал само 1 мл пълнител в устните, струващ 250 лири, но това не било достатъчно, за да промени външността му забележително.

„Отидох в колежа на следващия ден като очаквах всеки да бъде учуден и да коментира устните ми, но никой не каза нищо. Върнах се в салона на следващата сутрин и си сложих още 1.5 мл филъри, но все още никой не забелязваше. В края на седмицата имах 6 мл и всеки казваше, че изглежда страхотно.“

Оттогава Джеймс от Бари, Манчестър се пристрастил, но ефектът от филърите не траял дълго.

След няколко дена се появили балончета на горната му устна, които наподобявали W-образна форма.

Филърите започнали да изтичат и той се втурнал към друга клиника в Бари, за да му направят корекция.

Без да се обезсърчи от ужасните резултати от досегашните хирургични интервенции, той продължил да променя външния си вид.

Сега той попълва устните си на всеки два месеца, за да поддържа тяхната пищност в превъзходна форма.

“В началото процедурите не боляха, защото аз бях толкова превъзбуден около това, което правя, но сега си слагам все повече и повече и наистина боли.“. добавя Джеймс.

Когато Кардашиян постнат снимка в Инстаграм, където носят клинове за стягане на кръста, той се втурва да купи такъв и за себе си.

Когато се събуди, си слага специален корсет и стои в това приспособление повече от 8 часа на ден.

Но въпреки това е недоволен от резултатите: „ Аз го използвам да притискам ребрата навътре, за да станат по-малки, но когато спра да го нося, те възвръщат първоначалната си форма.“

„Искам да премахна 6 ребра, защото ми се струва, че имам прекалено развит гръден кош. Това ме прави да изглеждам по-голям отколкото съм.

Продължавайки си опитите си напълно да се преобрази, Джеймс ще лети до Полша през август за корекция на носа, струваща 4000 лири.

Планира също да си сложи имплант в брадичката, да си изправи пръстите на краката, да си изсмуква мазнини.

Въпреки, че процедурите не излизат евтино, Джеймс получава кеш от неговите трима сладки „татенца“.

Възрастните мъже, които живеят на различни места, имат банкови спестявания и щедро спонсорират скъпото хоби.

В замяна Джеймс им праща снимки с оскъдни дрехи, едва прикрит.

Той обяснява: „Получавал съм най-много 2000, но обикновено вземам около 400 лири. Оскубваш от тях парите токова бързо, колкото можеш.“

Когато някои от мъжете искат сексуални услуги, Джеймс им отговаря, че мисълта за физически контакт, не го интересува.

„Моите татенца ме познават, срещали сме се, но не съм имал сексуални отношения с тях, нито пък с някой друг. Не знам какво получават те от цялата работа. Аз не им давам кой знае какво... Те просто ме правят щастлив“

Джеймс казва, че нищо няма да го спре да прави тия процедури, въпреки, че има много хора, които не го харесват.

„Голямата ми цел е да съм паралия, да имам хубава къща, хубава кола и да си правя всички подобрения, които желая.“

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари