Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

Искам да изкажа своята благодарност към екипа на "Гинекология" в УМБАЛ "Канев"

  • Автор: Валерия Николова
  • Коментари: 9
1
БЛАГОДАРСТВЕНО ПИСМО
БЛАГОДАРСТВЕНО ПИСМО

До доц. д-р Александър Парашкевов

Изпълнителен директор на УМБАЛКанев“ АД гр. Русе

БЛАГОДАРСТВЕНО ПИСМО

Уважаеми доц. д-р Парашкевов,

Обръщам се към Вас с желанието да изкажа своето възхищение от екипа на отделение „Акушерство и гинекология“ и по-точно на служителите в „Гинекология“.

Постъпих като пациент в повереното Ви медицинско заведение, точно ден след професионалния празник на работещите в гореспомената структура. От началото на престоя ми получих внимателно, подкрепящо и професионално отношение. С разбиране и търпение ми обясняваха същността и необходимостта на всяка следваща манипулация в подготовката за предстоящата лапароскопска операция.

На следващия ден претърпях съответната интервенция, която поради настъпили усложнения се е наложило да премине към отворена операция (извинявам се за лаическия език). За болката след излизане от упойка няма как да не спомена, както и за професионалнизма на служителите, защото само така човек може да оцени всеотдайността и грижите, които полага персонала в интензивното отделение на „Гинекология“.

Държа да отбележа, че не знам имената на хората, които се носеха като светлини между леглата на пациентите и се опитваха да облекчат състоянието им. Те го правеха без претенции някой след това да им благодари поименно, някак дисциплинирано и в същото време надвхърлящо измеренията на човешката доброта и желание да се помага на ближния...всичко, което правеха идваше от извисените им души, с лекота. Последва и известен възстановителен период в структурата, в която са настанени пациентите след манипулации. Отново бях обгърната от отлична грижа, човешко разбиране, емпатия и не на последно място духовитост.

Разбира се, името на един човек е ясно – доц. Георги Хубчев, който дава пример на своите колеги как всеки ден да се стремят към развитие, а на пациентите си убеждението, че са на правилното място.

Като за финал бих искала да споделя, че след известен период на проучване, съвсем съзнателно избрах екипа на доц. Хубчев, но тогава не си давах сметка за всички, които ще ми помогнат да преодолея и това предизвикателство.

Сега, вече знам и благодаря на служителите в „Гинекология“ за безрезервните грижи, вниманието и професионализма, които с усмивка и увереност съпровождат пациентите от началото на престоя им до тяхното изписване.

С дълбока почит:

В. Н. – гр. Русе

Автор: Валерия Николова
(Автор: Валерия Николова - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари