Йордан Цонев: Сега ще се гласува с хартия, а сегашните машини стават принтери

0
С безумното си поведение ПП и ДБ пропуснаха възможността да наклонят везните и да има 100% машинно гласуване
С безумното си поведение ПП и ДБ пропуснаха възможността да наклонят везните и да има 100% машинно гласуване Снимка: БГНЕС / Архив

С безумното си поведение ПП и ДБ пропуснаха възможността да наклонят везните и да има 100% машинно гласуване

"Не приеха предложението на ДПС за сканиращи машини, които елиминират невалидните бюлетини. Това обезсмисля текста на чл. 206 а". Така зам.- председателят на парламента и депутат от ДПС Йордан Цонев коментира последното гласуване в зала на текстове от Изборния кодекс, цитиран от 24 ЧАСА.

"Така с безумното си поведение ПП и ДБ пропуснаха възможността да наклонят везните и да има 100% машинно гласуване с тези машини, с които това се случва в САЩ, не във Венецуела. Сега ще се гласува с хартия и сегашните машини ще бъдат само един принтер", заключи Цонев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    робин худ
    Боклука Цонев тоя изрод цял живот дупедаец о извинявам се депутат и то от най крадливите дядо му е окупирал всичко до плаж Силистар чрез подправени документи ,а за антикоституционаната партия на която си е продал гъза нямам коментар
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари