Йордан Цонев: Пеевски ще разобличи задкулисието, което прави нашата държава пленена

0
Кръгът Прокопиев успяха да му обрисуват онзи образ, който стана известен зад граница. „Пандора“ е много показателен
Кръгът Прокопиев успяха да му обрисуват онзи образ, който стана известен зад граница. „Пандора“ е много показателен Видео: NOVA

Издигането на Карадайъ за президент е дълбок политически ход

"Делян Пеевски и аз бяхме жертва на задкулисието на кръга „Капитал“ на Прокопиев. Той рисува образи с една четчица. Ние сме хора, които боравим с информация. Зная какво прави този кръг, зная с колко медии разполага и контролира. Зная как без да ходи на избори, има министри във всеки кабинет. Зная как разцепи НДСВ". Това каза зам.-председателят на ДПС Йордан Цонев в ефира на NOVA

"Пеевски се занимаваше с малкото си медии да извади на светло този кръг. Кръгът Прокопиев успяха да му обрисуват онзи образ, който стана известен зад граница. „Пандора“ е много показателен. Стотици досиета вадят и сочат Пеевски за две офшорни компании, за които казват, че не ги е декларират. А той е декларирал компанията майка. Това е по закон. Т. е те са декларирани. Прокопиев колко офшорни компании има?! Най-малко 50 такива компании има.

Пеевски е с лицето си в политиката. Пеевски пише. За нас темата Пеевски е ясна. На обществото не е ясен кръга Капитал, Прокопиев и задкулисието. Пеевски не е бил в управлението на тези дружества. Пеевски ще разобличи задкулисието, което прави нашата държава пленена.

Употребява се като клише обединител на нацията. Камшикът е преназначен за Румен Радев защото той не можа да влезе в ролята на президент. По конституция той трябва да е медиатор на политическите партии. В конкуренция за избиратели те преминават границата и започват да използват езика на омразата, започват да разделят обществото. И тук е ролята на президента. Той не може да влиза в политическите окопи, може да воюва срещу корупцията, но трябва да остави онова поле, на което може да събере политическите партии.

Служебните му кабинети проспаха да направят ваксинационен план и ваксинации. Мустафа Карадайъ е много нестандартен политик. Останал без баща, помагал на майка си. Извървял е по труден начин пътя. В политиката е от студентската скамейка. Извървял е целия път в политиката. Ако съм журналист, ще го накарам да разкаже за детството си. За него институциите са най-важното нещо. За това ходи с Конституцията в ръката.", заяви зам.-председателят на ДПС.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари