Инцидент във варненския магазин Jumbo

2

Стъклото на ескалатора във варненският хипермаркет Jumbo се е срутило този следобед и е ранило хора на мястото.

За инцидента разказа варненката Станислава Тодорова, която е била там с дъщеричката си, информира Нова Варна.

Инцидентът се е случил заради силната буря, вятърът буквално потрошил ескалатора. Вследствие на това има и ранени. Повечето деца са преживели сериозен уплах, разказва очевидката Станислава Тодорова, която по това време е била там с дъщеричката си.

“Нова Варна” се свързва с представители на веригата, които потвърдиха за инцидента. По думите на представителите на магазина, пострадалите са откарани с линейка. "Пред нас падаха деца и възрастни хора", коментира още Станислава Тодорова. На снимките ясно се виждат следи от кръв по настилката на хипермаркета.

"От телефон 112 не вдигаха!  След третото позвъняване ми вдигнаха и просто си дадох телефона на управителя, защото детето ми изпадна в истерия", пише още тя.

"Дъщеря ми толкова се уплаши", каза още тя. Повече няма да стъпим там, коментираха още очевидци. Според други пък става дума за изключително некачествено строителство. Този магазин не отговаря на нормите за безопасност, коментираха варненци.

Четирима души са пострадали при счупване на стъкло в детски магазин във Варна по време на бурята, която се разрази в града днес след 17.00 часа, съобщиха ОД на МВР - Варна.

По непотвърдена информация сред тях има и дете, пише "Фокус".

На място е изпратен екип на "Гражданска защита", но до тяхната намеса не се е стигнало. Веднага е повикана и линейка.

По информация на д-р Мая Рашева пострадалите са отведени в МБАЛ "Св. Анна", но сред тях няма такива с тежки наранявания. По данни на медиците най-вероятно няма да се наложи хоспитализация.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари