Интензивен трафик на граничен пункт "Дунав мост"

3

Булевардите "България" и "Тутракан" в Русе са блокирани от колони автомобили

Това се вижда от многобройните постове в социалните мрежи на тапи по основните пътни артерии в града.

"Да монтират камери покрай Дунав мост, бул. Тутракан и бул. България с live streaming, поне хората да виждат в реално време обстановката и да си преценят дали, кога и от къде да тръгнат и минават", съветва г-н Йорданов във Фейсбук групата "Пътна обстановка и ПТП-та в Русе".

Трафикът на българските гранични контролно-пропускателни пунктове към 13:00 часа днес:

На границата с Румъния:

Поради ниското ниво на река Дунав, от 26.07.2022 г. е преустановено преминаването на фериботната платформа, обслужваща линията Оряхово - Бекет. Работата на ферибота ще бъде възстановена, когато реката в района достигне ниво, позволяващо безопасно плаване, съобщиха от МВР.

Трафикът е интензивен на граничните пунктове "Дунав мост-Русе", "Дунав мост-Видин" ,"Никопол" и "Кардам" на изход за товарни автомобили. Трафикът е интензивен на вход за леки автомобили.

Преминаването през съвместните гранични пунктове „Кайнарджа"/"Липница“ и „Крушари"/"Добромир“ се осъществява съгласно договореното работно време от 8 до 20 часа.

На границата с Гърция:

Трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

През съвместните гранични пунктове „Златоград“/„Термес“ и „Ивайловград“/„Кипринос“ могат да преминават само леки коли и микробуси.

На границата с Република Сърбия:

Трафикът е интензивен на ГКПП " Калотина" на вход и изход за леки автомобили.

На границата с Република Северна Македония:

Трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

На границата с Република Турция:

Трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    1
    Русенец
    Трафикът не е интензивен трафикът е брутален заради шибаните мамалигари! Кръговото на дунавмост е запушено и от ТИТРАКАН И ОТ БУЛЕВАРД БЪЛГАРИЯ И ОТ СВОБОДНА ЗОНА С МАМАЛИГАРИ ОРГАНИЗАЦИЯ 0!!!! Къде е оня чикиджия с въртолета да дойде да види сега???
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари