Интензивен трафик на Дунав мост

1
Трафикът е натоварен на изход за товарни автомобили
Трафикът е натоварен на изход за товарни автомобили Снимка: С. Друмев

Трафикът е интензивен на ГКПП "Капитан Андреево", ГКПП "Дунав мост" - Видин и ГКПП "Дунав мост" - Русе на изход за товарни автомобили.

Това съобщиха от ГД "Гранична полиция". Информацията за трафика е към 6:00 часа. На границата с Турция на ГКПП "Капитан Андреево" трафикът е интензивен на изход за товарни автомобили.

Поради извършването на ремонтни дейности на съпределния граничен пункт "Хамзабейли" на 16 септември 2019 г. за времето от 09:00 часа до 14:00 часа на ГКПП "Лесово" пропускането на леки и товарни автомобили на вход и изход ще бъде преустановено.

На границата с Румъния на ГКПП "Дунав мост" - Видин и ГКПП "Дунав мост" - Русе трафикът е интензивен на изход за товарни автомобили.

На границата със Сърбия, Гърция и Северна Македония трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.ъв връзка с извършване на ремонтно строителни дейности на ГКПП Златарево Ви уведомяваме, че за времето от 9 септември 2019 г. до 14 октомври 2019 г. движението през ГКПП "Златарево" ще бъде затруднено.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Приемате ли тази жена за Ваша законна съпруга?!?!
- Приемам!
Отчето погледнал към младоженката и рекъл: - Момче, пак те питам..

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари