Има ли натрупващ се джакпот ротативката 40 Супер Хот?

1
Истински хит сред плодовите заглавия е българската игра 40 супер хот
Истински хит сред плодовите заглавия е българската игра 40 супер хот

Истински хит сред плодовите заглавия е българската игра 40 супер хот

Съвременните онлайн платформи за залагане имат истинска съкровищница от слотове. Предлагат се най-различни игри на най-различни тематики. Ако трябва да отличим едно, то плодовите заглавия със сигурност са обект на доста голям интерес. Истински хит сред тях е 40 супер хот, при това – вече години наред. Играта дава шанс за удвояване на печалбите и мега джакпот, като в следващите редове ще разкажем повече за нея и историята ѝ. Като нека още тук отбележим, че играта е българска.

Както се подразбира от името – играта е от групата на доста предпочитаните игри с 40 печеливши линии. Доста характерно за тази група игри е, че не се славят с кой знае каква графика, но пък за сметка на това имат един особен ретро елемент. Играта има пет макари и четири реда символи. Възвръщаемостта на плодовата ротативка е 95.81%. Както повечето игри с 40 линии – те са фиксирани и не подлежат на промяна, каквито може да има при тези с 10 или 20.

Сред характеристиките на символите в 40 супер хот, освен плодчета, има и допълнителни елементи. Най-голямо впечатление прави “7s”. Тази седмица се появява редовно и ролята ѝ е да замести липсващ символ на линия, за да се състави печеливша комбинация. Друг бонус елемент е скатерът. Той е илюстриран със звезда. За разлика от други ротативки, не се активират безплатни завъртания, но можете да спечелите огромна сума при пет броя звезди на екрана. Най-силният плод пък е гроздето. То следвано от диня, слива, лимон, портокал и череша.

Налице в тази игра са и бонус кръговете, които със сигурност придърпват много потребители. Тези бонус рундове дават възможност за умножаване на печалбата. Един допълнителен акцент в играта е джакпот мистерията – Jackpot Cards. При нея наяве излизат 12 карти, а при познаване на три от една боя (пика, купа, каро или спатия), печелите специалния джакпот на боята. За някои това е най-магнетичната част от цялата игра, а не можем да отречем, че наистина звучи като грабваща вниманието.

Както споменахме и в началото, провайдър на играта е българският разработчик EGT. Играта 40 Super Hot е и една от марките на българската компания, която е сред лидерите на пазара в световен мащаб.

Наред с всичките си плюсове като игра, 40 супер хот има и своите минуси. Но това не бива да ви отказва от нея, защото едва ли има слот, който да няма своите слаби качества. Една от „червените лампи“ в играта е липсата на възможност за безплатни врътки. Затова ако нямате регистрация в легален букмейкър или липсва баланс по сметката ви, сайтът на Silentbet е един чудесен вариант за трупане на опит в този плодов слот. Друго нещо, което със сигурност е можело да направи играта още по-привлекателна е прогресивният джакпот, който сега отсъства.

Никой от двата изброени минуса обаче не отнема от популярността на 40 Super Hot, която вече се превърна в легенда в слот игрите.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари