Илиян Василев: Почвата под краката на Гешев се нагрява, само с подскачане и криене няма да се измъкне

0
Тази седмица ще има развитие по темата с главния прокурор
Тази седмица ще има развитие по темата с главния прокурор Снимка: БГНЕС

Тази седмица ще има развитие по темата с главния прокурор Гешев. Бавно и постепенно почвата под краката му се нагрява, а е известно че не е нестинар и само с подскачане и криене няма да се измъкне.

Разследването на Анти Корупционния фонд, което ще излезе на 11 юни, в което основната тема е рекетът на прокурори срещу Веселин Денков и задържането му за 9 месеца, заради участие в протестите и измислени обвинения по финансирането им, има преки "свидетелства" срещу спецпрокурори и откроена и ролята на главния прокурор.

Ще го видим, ще съдим, но главното е общата картина на поръчаното от Борисов тотално разследване на протестите, които са пакетирани като "опит за държавен преврат"!?! И така се започва подслушване на опозиционни политици, манипулации по медиите, включително разследвания срещу бизнесмени, уж защото "финансирали протеста", а реално за да могат да прокурори и следователи да ги рекетират по схемата "ако не искаш да те затворим плати". Това сделката Борисов си пази властта, Гешев прибира парите.

Ако това не е гигантска злоупотреба с власт - здраве му кажете.

Борисов впрегнал цялата държавна машина, служби, прокурори, медии за да пази властта си и да дискредитира протестиращите.

Бъдете сигурни че това няма да му се размине и заради това ще лежи в затвор, защото това е грубо и престъпно посегателство срещу устоите на демокрацията и правовия ред.

Не може да има съмнение кой е мастърмайнда - Главния Разпоредител зад цялата схема - лицето Бойко Методиев Борисов.

Зная че ме чете - да запомни тези думи. Кражбите, корупцията и прочие зулуми са престъпления от по-нисък порядък, да ангажираш цялата държавна машина в борба срещу политическите си противниците, срещу мирно протестиращи граждани защото според се страхуваш за властта си, като измисляш че е опит за държавен преврат е престъпление срещу правосъдието и срещу републиката.

И не, няма да имаш опцията на Кирил Добрев и Георги Първанов, ОДС да не ги разследва.

Илиян Василев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари