„Игра на тронове“ се завръща след броени часове

1
Още в 4:00 часа тази сутрин (15 април) родните фенове на сериала ще могат да намерят първия епизод в платформата на HBO Go
Още в 4:00 часа тази сутрин (15 април) родните фенове на сериала ще могат да намерят първия епизод в платформата на HBO Go

Броени часове ни делят от дългоочакваната премиера на осмия сезон на „Игра на тронове“.

Още в 4:00 часа тази сутрин (15 април) родните фенове на сериала ще могат да намерят първия епизод в платформата на HBO Go.

Въпреки че Бран Старк оглави класацията на букмейкърите за героят, който е най-вероятно да седне на Железния трон в края на сагата, според софтуер, разработен специално, за да провери шансовете за оцеляване на всеки един от персонажите, той е и в топ 5 на тези, които вероятно ще намерят смъртта си в осмия сезон. Майката на драконите Денерис Таргариен пък има най-висок коефициент да остане жива до последния епизод.

„Няма как да създадеш уникално добър сценарий, който да задоволи всички зрители по света. Затова сме решили, че когато излъчват финала, ще се покрием възможно най-далеч от интернет и от реакциите на феновете“, заричат се продуцентите Дейвид Бениоф и Дан Вайс.

По време на световната премиера на осмия сезон, двамата споделиха, че сред големите им притеснения преди старта на снимките била липсата на реакция относно сценария от страна на Кит Харингтън.

„Влагаме много усилия в това да измислим правилния ход за героя му Джон Сноу. След като му изпратихме индивидуалния сценарий обаче така и не получихме никаква обратна връзка. Когато го видяхме за първата репетиция на маса го попитахме каква е причината и той отговори много просто: Не съм го чел. Обичам да съм изненадан“, върнаха лентата назад Бениоф и Вайс пред Entertainment Weekly.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари