Хванаха надрусан шофьор без книжка на булевард "България"

1
На 21-годишния русенец са съставени актове
На 21-годишния русенец са съставени актове Снимка: БГНЕС

Бързо производство е образувано срещу шофьор, заловен да управлява автомобил след употреба на наркотици и без книжка, която му е била отнета за шофиране след употреба на наркотици.

На 12 октомври около 20:30 часа екип на Първо РУ е спрял за проверка лек автомобил „Мерцедес“ на бул. България до бл. „Левента“, в района на кръстовището с бул. "Гоце Делчев". Като водач на превозното средство полицаите са установили 21-годишен мъж от Русе. Станало ясно, че той е лишен от право да управлява МПС на 7 октомври т.г., заради това че е заловен да кара след употреба на наркотични вещества. Русенецът е бил отведен в сектор „Пътна полиция“, където униформените са му извършили проверка с техническо средство за алкохол, която е дала отрицателен резултат и проверка за употреба на наркотици, при която обаче уредът е отчел положителна проба за употреба  на метамфетамин, амфетамин и канабис.

На 21-годишния са съставени актове за установените нарушения и му е издаден талон за медицинско изследване, но той е отказал пред медицинско лице в болницата да даде проби.

Материалите по случая са предадени на разследващ полицай, който е образувал срещу водача бързо производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари