Христо Гаджев: Нито една страна от НАТО няма намерение да напада Русия

0
Според него решението за военната група у нас ще зависи от разчетите на МО
Според него решението за военната група у нас ще зависи от разчетите на МО Видео: NOVA

Бюджетът вероятно ще бъде приет до часове

"МС следва да внесе необходимите промени в стратегията за национална сигурност в съответствие с новата стратегическа концепция на НАТО. Нито една страна в Алианса няма намерението да напада Русия, единствено да се гарантира сигурността.

Това заяви за "Денят на живо" по NOVA  депутатът от ГЕРБ Христо Гаджев.

Според него решението за военната група у нас ще зависи от разчетите на МО. "Искаме да се изградят модерни формирования във въоръжените сили на България. Концепцията за това се развива и преди войната в Украйна. Повече от една година се работи върху стратегическата концепция на НАТО, за да бъде актуална на опасностите", обясни Гаджев.

По думите му до часове бюджетът вероятно ще бъде приет. "Гласувахме голяма част от бюджета, вече сме на преходни и заключителни разпоредби. Защитихме 296 млн. целева помощ за закупуване на боеприпаси и поддръжка на военна техника", посочи той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    darkaveng
    Викаш, Баце, нато сал мир носи по света! Ма моето наблюдение е малко по-различно - Сърбия, Ирак, Либия, Афганистан ...etc.!
  • 3
    1
    Sтанко
    Ти па от де разбра натовските планови бре аладине? Дойдоха да ти кажат или лично вземаш решения? Въоръжението по границите не е акт на миролюбие!!! Кажи го на някой от нато-то ако може да бъдеш чут. Не самозалъгвай, защото сме от тази страна на войната, но това не означава, че подкрепяме действията на глобалистите. Никой не мисли за народеца, а гледа единствено да си постигне целите... Господ да ни пази, защото от такива като теб стреда простолюдието като мен!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари