Хладен въздух от северозапад смъква температурите другата седмица

0
Очакват се и валежи, придружени от гръмотевици
Очакват се и валежи, придружени от гръмотевици

Днес ще бъде предимно слънчево.

След обяд главно над източните и планинските райони ще има временни увеличения на облачността, но вероятността за валежи е много малка, предава БНТ. Ще духа слаб, в източните райони до умерен североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат между 29° и 34°.

И по Черноморието ще бъде предимно слънчево. Ще духа до умерен североизточен вятър. Максималните температури ще са между 26° и 29°. Температурата на морската вода е 26°. Вълнението на морето ще бъде 2 бала, на юг от Бургас - около 3.

Предимно слънчево ще бъде и в планините. В следобедните часове ще има временни увеличения на облачността, но вероятността за валежи е много малка.

Ще духа слаб, по билата до умерен вятър от север-североизток. Максимална температура на височина 1200 метра около 22°, на 2000 метра – около 14°.

В началото на новата седмица времето ще бъде предимно слънчево. Температурите ще продължат бавно да се повишават и във вторник максималните ще са между 31° и 36°, малко по-ниски по Черноморието.

В средата на седмицата от северозапад ще прониква по-хладен въздух, който ще понижи температурите. Очакват се и валежи, придружени от гръмотевици.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Приемате ли тази жена за Ваша законна съпруга?!?!
- Приемам!
Отчето погледнал към младоженката и рекъл: - Момче, пак те питам..

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари