Хижа "Камен дел": До всички вас, които спазвате мерките - прецакани сте!

8

"До всички вас, които си седите у дома и спазвате мерките. Ами, прецакани сте. Докато вас ви е грижа за здравето на приятели, семейство и общество, има хора, за които няма правила".

Това написаха вчера от хижа "Камен дел" във "Фейсбук" страницата си. 

Ето какво още гласи изявлението им:

"До всички Вас, които си седите у дома, и спазвате мерките.

Ами, прецакани сте. Докато Вас Ви е грижа за здарвето на приятели, семейство и общество,има хора за които няма правила.Това може би са същите тези хора, които роптаят срещу системата и законите, че за едни няма правила, а за други те важат. Че в България има двоен аршин.

Ами да, има, и днес го доказаха самите те. Познавам много по-големи планинари, туристи, алпинисти, на които също им се излиза, също копнеят за планина и природа, но са поели отговорност, стиснали са зъби и спазват наложените мерки.

Уважаеми НЕ спазващи мерките. Вие се мислите за нещо повече от тези хора ли? Когато Ви е изгодно казвате защо няма правила, контрол, когато има, ама как така.

Е, имам една новина за Вас. Благодарение на Вашето неглижиране на ситуацията,нещата няма да отшумят, а напротив, ще се влошават, мерките затягат.

И вместо да си седнете на дупетата за месец,ще влачим това много повече. Когато го осъзнаете това обаче, ще е твърде късно. 

П.с. на Витоша вече има патрули по ключовите пешеходни артерии."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари