Хич не им отива на тези, които употребяват думата Чернобил!

0
По думите на Борисов по време на управлението на БСП над 17 600 тона уран са добивани в България и тогава е било по-опасно
По думите на Борисов по време на управлението на БСП над 17 600 тона уран са добивани в България и тогава е било по-опасно Видео: BULGARIA ON AIR

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обеща, че след сформиране на новото правителство въпросът с урана във водата в Хасково ще бъде решен.

По думите му по време на управлението на БСП над 17 600 тона уран са добивани в България и тогава е било по-опасно, а сега някой се опитва да подплаши хората, съобщава BULGARIA ON AIR

"Хич не им отива на тези, които употребяват такива думи като Чернобил", настоя Борисов в Бургас.

Той обеща, че още в първите дни на новото правителство ще се отпуснат целево средства за изграждане на нови кладенци и водопровод в Хасково.

Бойко Борисов коментира и скандала между главния прокурор Сотир Цацаров и директора на "Овергаз" Сашо Дончев, заради който вчера Георги Гергов напусна Изпълнителното бюро на БСП.

В основата на скандала са зависимостите на червената олигархия и нейния председател, заяви лидерът на ГЕРБ.

По думите на Борисов в БСП не могат да преживеят загубата на изборите, защото са разпределили всички постове и са поели ангажименти пред много хора, а на президентския и парламентарния вот са изсипани огромни пари.

"Едно време имаше битка между червените мобифони и червените баби, а сега е между червените олигарси и кой да надделее в партията", коментира Борисов.

Източник: BULGARIA ON AIR
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари