Херсон е под масиран руски обстрел

2
В резултат на атаката има "множество ранени и загинали“
В резултат на атаката има "множество ранени и загинали“ Снимка: Фейсбук / архив

В резултат на атаката има "множество ранени и загинали“

Военните на Руската федерация нанасят масиран обстрел срещу Херсон, в резултат на което има "множество ранени и загинали“. Това съобщиха от областната военна администрация в Telegram, предава Укринформ, цитиран от "Фокус".

"Херсон е подложен на масирана атака от руска артилерия! Противникът обстрелва жилищни квартали на града. Към момента са известни много жертви: ранени и загинали“, се казва в съобщението на украинските власти.

Жителите на Херсон са призовани да се придвижат до най-близките укрития или да останат по домовете си, и в никакъв случай да не излизат на улицата.

По-подробна информация за последствията от обстрела се обещава да бъде съобщена по-късно.

В района по-рано бе обявена тревога за въздушна опасност.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -3
    2
    Bonkerz
    Не е вярно. Тераруските не атакуват цивилни обекти като блокове, къщи, АЕЦ, ТЕЦ, ВЕЦ, заводи, молове, болници, ферми, пристанища, не крадат тигани, играчки, перални, трактори, зърно и т.н. Даже Лавров каза "не сме нападали Украйна" няколко месеца след началото на инвазията. А говорителя им в ООН каза, украинците планирали атака срещу руснаците със специални комари. Укрите сами обстрелвали електропреносната мрежа на АЕЦ Запорижие, щото не искали да получават ток от нея...
  • 3
    1
    123
    БОЙ братлета ! Чистете нацистките съсли.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари