Хаджигенов: ИТН има един розов цилиндър и от него не знаем какво ще се извади

0
Слави Трифонов е Бог и Тошко Йорданов е неговият пророк ли?
Слави Трифонов е Бог и Тошко Йорданов е неговият пророк ли? Видео: NOVA

Слави има тежката задача да прави кабинет, но не се справя добре

"Не съм виждал изобщо кандидата за премиер на "Има такъв народ" Пламен Николов. Слави Трифонов е Бог и Тошко Йорданов е неговият пророк ли? Всичко, което кажат те е скрижалите на Мойсей, изсечено върху камък? Няма да правим коалиция, Слави Трифонов има тежката задача да направи правителство и не се справя добре, при цялото ни желание да помогнем да има правителство, защото трябва да има правителство, за да работи парламентът."

Това коментира депутатът от "Изправи се.БГ! Ние идваме!" адв. Николай Хаджигенов в ефира на Нова телевизия.

"Демократична България" каза, че иска да се подпише политическо споразумение, което не е коалиция. Искаме да се подпише политически акт, за да има ясно разрганичение кои сме ние, кои са другите. Ние вчера коментирахме, че в Германия следващото правителство е съставено по този начин. Имат политическо споразумение от 200 страници. Правната стойност на такова споразумение е никакво, но политическата стойност е висока", допълни адв. Хаджигенов.

"Аз съм рядък песимист, но това не ме спира да работя. Не съм оптимист, но аз и ние ще направим всичко възможно да има правителство. Трудно и почти невъзможно ще работим с ИТН. Има някаква форма на егоизъм в политиката на "Има такъв народ", но има и някакъв странен фокуснически номер, има един цилиндър, който е розов и от него не знаем какво ще се извади - заек или нещо друго", каза още депутатът от ИБГНИ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари