Грух, грух, ама как може!

1
Aл Йо днес отново „блесна“ с интелектуални напъни, достойни за болен с констипация
Aл Йо днес отново „блесна“ с интелектуални напъни, достойни за болен с констипация

Aл Йо днес отново „блесна“ с интелектуални напъни, достойни за болен с констипация. Също като Цецку, ветото на Президента Радев го изкара извън необятните мащаби на личността му и предизвика обилни позивни на логорея по медиите.

Мащабният ни евродепутат, се почувствал лично засегнат, че Президентът задавал въпроси за цената и клаузите на договора и защо бил приет толкова набързо. Явно в резултат на екзистенциалния шок, който го е налегнал като е видял забавяне на сделката, Ал Йо мина всякакви граници на възпитанието и дори някои състави на Наказателния кодекс.

Директно обвини Радев в държавна измяна, защото бил служил на руски интереси. Това къде го видя в мотивите на ветото, не успях да разбера. Явно поради моето интелектуално несъвършенство не успях да схвана как мотиви по процедурата по приемането и чисто правни въпроси се съотнасят към призив за сближаване с Русия и обръщане гръб на така любените от грух-грух евроатлантически ценности.

Да припомням ли, че това същество беше част от управляващите, които напълно ликвидираха селското стопанство с ликвидационните си съвети. Което някак си пропусна да приеме лустрацията, която щеше да реши доста проблеми, които изникват сега. Да припомням ли, че същият този защитава убийците на деца и отрича Трети март като национален празник, защото нищо не се било случило тогава. Да припомня ли, че по негово време се приеха реституционните и приватизационни закони, които доведоха до катастрофа икономиката ни и които облагодетелстваха предимно законотворците им!

Да, има държавна измяна. Но нещо е сгрешил от кого!

Елена Гунчева

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари