Гриша Ганчев: Не ми трябват имотите на ЦСКА, аз ще ви издържам

0
Безмоторното летене на ЦСКА ще бъде спряно, зарече се Ганчев
Безмоторното летене на ЦСКА ще бъде спряно, зарече се Ганчев

Безмоторното летене на ЦСКА ще бъде спряно.

Това е заявката, която дадоха легенди на клуба и Гриша Ганчев, който беше на Армията, излъчено от Нова телевизия.

„Много спекулации, много неща се изписаха, а вие трябва да знаете каква е истината. ЦСКА е във фалит още от 31 декември 2014 година“, каза Ганчев.

Той заяви, че първи вариант за спасяването е новото дружество, което регистрира Ганчев да е приемник на титли и медали да продължи да се бори за собственото си оцеляване.

„Вторият вариант - да се купи лиценз на отбор от А група и отбора да продължи да съществува в А група. Аз собственост не искам, аз ще ви издържам, не ми трябват имотите на Българска Армия, нито на Панчарево, защото аз съм доста заможен човек“, каза Ганчев и публиката изригна в смях.

"Трябва да дойдат таралежите, за да премахнат змиите, а таралежите дойдоха. ЦСКА има много силни врагове, но е грозно, когато са вътрешни и външни."

"Ясно е, че държава без спорт не е никаква държава. Отговорните фактори трябва да направят съпорт в най-важния момент на този футболен клуб. Кажете си мнението, може да организираме мини референдум."

На сцената бяха Димитър Пенев, Любослав Пенев, Димитър Якимов, Георги Калчев, Нено Ненчев, Светла Петрова, Георги Коритаров, Георги Атанасов и др.

Източник: Нова Телевизия
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари