Григор Димитров: Интересен мач, но не ми се получи

0
Не искам да бъда прекалено разочарован, сподели българинът
Не искам да бъда прекалено разочарован, сподели българинът Снимка: Sportal.bg

Григор Димитров направи едно великолепно представяне на US Open, което обаче приключи със загуба. 28-годишният българин отстъпи на Данийл Медведев на полуфиналите в Ню Йорк след загуба в три сета. След двубоя естествено той беше разочарован, но можеше и да оцени това, което постигна на турнира след поредица тежки месеци.

"Той спечели важните точки. Аз не успявах да стигам до лесни точки на мой сервис, както и на негов. За мен беше доста интересен мач. Мисля, че мога да извлека доста неща от него. Физически бях добре, движех се добре", сподели Григор пред Sportal.bg след мача.

"В най-важните моменти не ми се получи, а и той игра добре в тези ситуации. На сетбола в първия сет беше много нестандартен за неговата игра. Знаех къде ще сервира, бях готов, бях там и втората топка въобще не очаквах да я изиграе по такъв начин. Имаше моменти, в които не очаквах някои неща от него, но той ги направи и това оказа влияние. Не очаквах да загубя с 0-3 сета, но резултатът не мисля, че отговаря на мача. Мисля, че играх добре, дадох всичко от себе си", коментира още Димитров.

"Трябва бързо да премина през следващите дни. Да съм в добра форма за турнирите в Азия. Имаше много позитиви от турнира. Последните седмици нямах добри резултати, а сега стигнах до полуфинал за първи път тук. Тенисът е една игра, ако не се наслаждаваш, ако не я правиш с любов, няма да се отплати", допълни той.

"Последните седмици бяха много тежки, с много тренировки, гордея се с това, че играя отново. Не искам да бъда прекалено разочарован. Разбира се, в момента не ми се говори много за това, но продължаваме напред", завърши Григор.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари