Гранични полицаи: Омар е увеличил скоростта точно преди удара с автомобила

1
Това показва умисъл
Това показва умисъл Снимка: bTV

"Престъплението, извършено от Омар Мохамад Али Аднан, е фрапантен удар срещу държавността."

Това заяви днес дежурният прокурор по делото Димитър Узунов, предава bTV.

Гранични полицаи са опровергали твърденията му, че се е опитал да спре, за да избегне удара. Напротив - установено е точно обратното, че е увеличил скоростта непосредствено преди удара с автомобила. Това показва умисъл.

По-рано днес българинът, който беше задържан за това, че е продал автобуса на трафикантите от катастрофата в Бургас, при която загинаха двама полицаи, беше освободен.

Иван Попов е от Харманли и е собственик на депо за продажба на бракувани автобуси. Той е освободен поради липса на достатъчно доказателства срещу него.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари