Говори синът на задържаната шефка на митническо бюро в Севлиево

0
Ивайло Костадинов отхвърли твърденията на прокуратурата
Ивайло Костадинов отхвърли твърденията на прокуратурата Видео: NOVA

След излизането си от ареста, задържаният син на началника на митническо бюро – Севлиево с медийна изява.

Ивайло Костадинов отхвърли твърденията на специализираната прокуратура, че неговата майка Йорданка е упражнила натиск, за да може фирмата му да направи фиктивен износ на два камиона. Дружеството, в което освен него, съдружник е и съпруга на задържаната, се занимава с внос и износ на камиони и автомобилни гуми повече от две десетилетия, информира NOVA.

През това време Костадинова е управлявала Митницата в Севлиево. Тя вече се сдоби с обвинение, че е вземала по 200 лева месечно такса спокойствие от местна фирма. Общата получена сума възлиза на около 24 000 лева. Йорданка Костадинова е с мярка парична гаранция от 100 000 лева, а от нейно име днес говори синът й.

Относно моята майка, сигурно ще прозвучи странно, но тя винаги е била изискваща, взискателна и прецизна към нас в отношенията ни фирма-митница. За фиктивен износ, изобщо не може да се говори. Относно покровителството на началника на Митническо бюроСевлиево по сделката с влекачите – става въпрос единствено за консултация относно процедура и молба за съдействие на колеги. По съвет на адвокатите ми, тъй като тече досъдебно производство, няма да мога да отговарям на ваши въпроси”, обясни Костадинов.

Източник: NOVA
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари